Izbornik jezika

Bosanski | English
Slika
IQNET Members comply with accredited or recognized international requirements and criteria, with established capabilities, resources, services to contribute to the purpose and strategy of IQNET; and most importantly, display integrity and competence in their country or market of origin and around the world in the economies under their sphere of influence. 

USPJEŠNO ODRŽAN JOŠ JEDAN SEMINAR ZA QMS INTERNE AUDITORE

Na našim seminarima uvijek se traži stolica više, da li znate zašto?

Slika
U Sarajevu je u periodu 01.- 02.11.2022. uspješno održan seminar za interne auditore, prema standardu ISO 9001:2015 i smjernicama za provjeravanje sistema upravljanja BAS EN ISO 19011:2019, kao i smjernicama za Upravlajnje rizikom prema BAS ISO 31000:2019.Učešće na ovom seminaru je uzelo 19 polaznika iz različitih organizacija.Prisutnima su prezentirani zahtjevi standarda ISO 9001, kao i smjernice za auditiranje, uz interaktivni rad, praktične vježbe i studije slučaja u cilju što uspješnijeg i temeljitij...

MINISTARSTVO PRIVREDE KS PODRŽALO DRUGI FORUM KVALITETA 2022

Ministarstvo privrede KS nastavlja podršku poslovnim i sajamskim aktivnostima

Slika
Najveći benefit Foruma svakako predstavlja uvid u najnovija dostignuća i posljednje verzije zahtjeva standarda kao i mogućnosti za usavršavanja znanja iz oblasti sistema upravljanja ili postojećih opcija za certifikaciju sistema.
0 0

Posjetite nas