Izbornik jezika

Bosanski | English
Novosti

Šta donosi nova revizija ISO 9001?

besplatan "refresh seminar"

30.05.2024 13:39
Slika
18.06.2024. s početkom u 10:00

Da li znate da je revizija međunarodnog standarda ISO 9001 kvaliteta odobrena?!

Ovim putem Vas pozivamo na besplatnu radionicu „OBNOVA ZNANJA“ .

Obuke za obnovu znanja imaju za cilj da ažuriraju kompetencije sudionika. S jedne strane prenose se najnovija saznanja o sistemima upravljanja kvalitetom u oblasti standarda, metoda i alata. S druge strane, međutim, metode se također testiraju na osnovu praktičnih primjera. Aktivno učešće sudionika uslov je za uspeh u učenju i primeri primjene iz vlastitih kompanija se uvode i uključuju, u duhu razmjene iskustava.

Cilj je sagledati konkretna praktična pitanja, ne samo iz različitih perspektiva, već i pronaći nove pristupe. Za produžavanje mnogih ICS certifikata, zahtjeva se dokaz o pohađanju kurseva za obnovu znanja. Uslovi su uvijek navedeni u individualnim programima certifikacije. Obuke za obnovu znanja zahtijevaju aktivno učešće ali se završavaju bez ispita.

NAPOMENA:

What is Continuous Personal Development? Continuous Personal Development (CPD) is the ongoing process of self-improvement, skill enhancement, and knowledge acquisition throughout one's career. It's the commitment to becoming better, both professionally and personally, through dedicated learning and growth efforts. In the realm of Business Analysis, where adaptation and innovation are constant requirements, CPD is the fuel that keeps you moving forward.

 

KOME JE NAMIJENJENA RADIONICA:

 

  • Internim auditorima koji su već pohađali tečaja kod ICS za neki od sistema upravljanja (ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, HACCP menadžerima, i sl);
  • tehničkim ekspertima s utvrđenom tehničkom ekspertizom („Klaster“);
  • poslovnim partnerima s kojima ICS ima neki vid suradnje;
  • klijetima ICS Sarajevo ili koji to tek namjeravaju postati;
  • konsultantima, edukatorima, vodećim auditorima za sisteme upravljnaja, i sl;  

 

TEME:

  • NOVE izmjene u certifikaciji sistema upravljanja;
  • NOVE publikacije standarda (npr. sigurnosti i zdravlja na radu EN ISO 45001:2023, ISO 9001;  

 

Iskreno se radujemo ponovnom druženju i susretu s Vama.

 

0 0

Posjetite nas