Izbornik jezika

Bosanski | English
Novosti

Posjeta visoke delegacije IQNeta našem uredu

 

26.06.2024 18:55
Slika
 
ICS (HQ) je jučer i danas imao čast da ugosti članove visoke delegacije IQNeta iz Beran koja je posjetila naše prostorije kako bi se upoznala s novim dostignućima i poslovanjem kompanije. Delegaciju su sačinjavali g. Pedro Castro Alves, Managing Director IQNET Association, kao i dr. med. Rafael E. Rafael Sinniger predstavnik SQS (The Swiss Association for Quality and Management Systems (SQS) is the leading provider of assessment- and certification services in Switzerland). Također, delegacija je imala priliku da čuje više o strategiji rasta i planovima investiranja ICS-a za 2024. godinu. Posjeta delegacije predstavlja potvrdu kvaliteta našeg rada i posvećenosti pružanju najboljih usluga u oblasti certifikacije i obuka u ovom dijelu Europe. Podršku naših partnera i stalna ulaganja u modernizaciju našeg poslovanja i interne infrastrukture, uz domaćinski odnos, predstavlja formulu za uspjeha i zadržavanje liderske pozicije u oblasti certifikacije sistema upravljana.

Uspjeh je jednostavan, jer ICS čini sve da orgnizacije postignu svoj puni potencijal otključavanjem mogućnosti. Potrebno je samo pronaći pravog partnera koji će Vam pomoći da na pravi način i u pravo vrijeme učinite pravu stvar.

Od svog osnivanja 1990. godine, IQNET je najveća svjetska mreža vodećih međunarodnih certifikacijskih tijela. Certifikacije širom svijeta organizirane su centralno i obezbjeđuju se preko nacionalnih partnera mreže. Sa više od 300.000 izdatih certifikata, IQNET partneri pokrivaju oko četvrtine svjetskog tržišta.

Uz globalno priznati ICS certifikat, svaki naš klijent dobiva i IQNET certifikat.Press
0 0

Posjetite nas