Novosti

Naši klijenti o nama

 

15.04.2022 12:03
Slika
 

Prednosti ICS treninga:

 

Poboljšani radni učinak i poboljšana proaktivnost: 

Naši treninzi omogućuju zaposleniku veće razumijevanje odgovornosti njegove uloge i gradi njegovo samopouzdanje, a time se potiče i bolji rad na svom radnom mjestu. Kompetentni zaposlenici pomažu organizaciji da zauzme poziciju lidera u industriji.

Motiviranost zaposlenika
:

Ulaganje u razvoj svojih zaposlenika, Vaša organizacija pokazuje da cijenite svoje zaposlenike. ICS treninzi stvaraju poticajno radno okruženje te pruža zaposlenicima osjećaj cijenjenosti čime se povećava njihova motivacija, proaktivno razmišljanje i njihovo zadovoljstvo.

Pretvaranje slabosti u prednosti:

Naši treninzi daju uvid u eventualne slabosti koje se treninzima otklanjaju i pretvaraju u prednosti. Razumijevanjem slabosti, Vaš organizacija ima mogućnosti pratiti, razvijati i unaprijeđivati vještine, komptencije i radne procese čime se postiže bolja profitabilnost i poslovna izvrsnost.

Bolja dosljednost:

Dosljednost i jasnoća u komunikaciji i ponašanju zaposlenika smanjuje mogućnost nesporazuma i konflikata. Dosljednost je ključ bolje učinkovitosti.

Povećana produktivnost:
 

Bolja produktivnost može rezultirati boljim rezultatima u projektima, a time i poboljšanjem profitabilnosti Vaše organizacije.

Inovativnost:
 

ICS treninzi često rezultiraju kreativnošću i inovativnošću zaposlenika i potiču na razmišljanje “izvan okvira”. Omogućuju zaposlenicima da svoje ideje iskoriste na najbolji mogući način koji pridonosi organizaciji i okolini u kojoj rade.

Smanjena fluktuacija zaposlenika:
 

Osim što se zaposlenici osobno i profesionalno razvijaju, imaju osjećaj pripadnosti i cijenjenosti čime se zaposlenici zadržavaju i povećava se njihovo zadovoljstvo. Organizacije koje ulažu u naše treninge, zadržavaju svoje zaposlenike i time stvaraju kvalitetan tim uspješnih ljudi s kojima organizacija u cjelini pospješuje poslovne procese, stvara bolju reputaciju te organizacija postaje lider u svojoj industriji.

Bolja reputacija i profil organizacije: 

Organizacije koje provode kontinuirane treninge i razvijaju zaposlenike dobivaju zavidnu reputaciju i bolji profil organizacije. Reputacija i profil organizacije nije samo prepoznat kod potencijalnim zaposlenika već je ta privlačnost vidljiva i kod klijenata, kupaca i partnera čime se grade bolji poslovni i partnerski odnosi.

Čekamo Vas .....

0 0

Kontaktirajte nas

 

 

ICS Business Assurance/Adriatic Countries
Institut za Certificiranje Sistema 
ICS d.o.o. - Sarajevo

Sarajevo, Novi Grad,
Džemala Bijedića 129, 
Lamela B, PP 15;
71 000 Sarajevo, Nova Otoka

+387 33 831 550
info@ics-norm.com
 

Posjetite nas

ZAŠTO IZBARATI NAS?