Novosti

IQNET otkriva svoj novi izgled

Novi Logo- Novi identitet

16.04.2022 12:17
Slika
 
IQNET otkriva novi izgled. 

IQNET asocijacija, čiji je ICS "Associated Member”, je lansirala svoj novi brend, odobren od strane Generalne skupštine. Novi plavi ton IQNET logotipa je savršen odraz izvrsnosti i pouzdanosti IQNET asocijacije u oblasti  auditiranja i certifikacije. Revolucionarne promjene predstavljaju naše ključno obećanje svim našim zainteresiranim stranama –

„zajedno gradimo vrijednost i povjerenje širom svijeta,
kako bi ljudi i preduzeća stvorili održivu budućnost“.


IQNET. Zajedno gradimo povjerenje.

IQNET asocijacija kroz suradnju sa svojim partnerima – među kojima je i ICS, koristi ogromne količine informacija i stručnosti za razvoj vitalnog znanja u korist poslovnih sektora, standardizacije i zajednice za auditiranje (ocjenjivanje) usuglašenosti. Izgrađeni na dugogodišnjem iskustvu, IQNET partneri se striktno pridržavaju pravila asocijacije tako što održavaju i pružaju profesionalne, pouzdane i odgovorne usluge.

Istovremeno lokalno i globalno djelovanje zaslužuje povjerenje poslovnog sektora, zahvaljujući našem jedinstvenom liderstvu i stručnosti u kombinaciji sa IQNET-ovim globalnim prepoznavanjem.

Talasi promjena vide se u narednim mjesecima

Promjene na novom IQNET logotipu i znacima će se postepeno uvoditi ove godine – počev od nas, ICS-a, do naših certificiranih klijenata. Predstavnici ICS-a će kontaktirati certificirane klijente i upućivati ih o nastupajućim promjenama tokom ove tranzicije. Zajedno smo jači, zar ne ..

IQNET. Building trust together.
0 0

Kontaktirajte nas

 

 

ICS Business Assurance/Adriatic Countries
Institut za Certificiranje Sistema 
ICS d.o.o. - Sarajevo

Sarajevo, Novi Grad,
Džemala Bijedića 129, 
Lamela B, PP 15;
71 000 Sarajevo, Nova Otoka

+387 33 831 550
info@ics-norm.com
 

Posjetite nas

ZAŠTO IZBARATI NAS?