Izbornik jezika

Bosanski | English
Novosti

Dijelimo i proizvodimo samo pozitivne vijesti ....

I ove godine se pridružujemo proslavi IQNET dana

09.11.2023 14:53
Slika
 
I ovog 11. novembra, ICS zajedno sa kolegama širom svijeta, ponovo slavimo značaj IQNET-a za zajednicu za ocjenjivanje usaglašenosti. 

Od svog osnivanja 1990. godine, IQNet je najveća svjetska mreža vodećih međunarodnih certifikacijskih tijela. Certifikacije širom svijeta organizirane su centralno i obezbjeđuju se preko nacionalnih partnera mreže. Sa više od 300.000 izdatih certifikata, IQNet partneri pokrivaju oko četvrtine svjetskog tržišta.

Naše predstavljanje širom sveta kroz IQNET Asocijaciju značajno je ojačalo značaj sistema upravljanja ili proizvoda koji se mogu certificirati – koji su od koristi organizacijama, bez obzira na veličinu i lokaciju – u poboljšanju njihovih poslovnih procesa, kao i unapređenju njihove konkurentnosti na globalnom tržištu. Kombinirajući lokalnu ekspertizu s globalnim iskustvima i priznanjem, IQNET je jedna od rijetkih organizacija koje su koristile da oblikuju proaktivne politike i prakse u smislu akreditacije, standardizacije, razvoja Šema i infrastrukture kvaliteta.

Navedeni uspjeh je rezultat skoro 2 decenije iskustva u poslovanju u oblasti certifikacije, koje je podržano našom dugogodišnjom saradnjom sa svjetskom mrežom u IQNET Asocijaciji.

Danas ICS obilježava posvećenost u pružanju pomoći svojim klijentima da pristupe inovativnim i globalno priznatim proizvodima i uslugama od povjerenja. Naše međusobno povjerenje u IQNET-u je izgrađeno na naporima da kontinuirano jačamo našu kompetenciju u skladu s akreditiranim ili priznatim međunarodnim zahtjevima i kriterijima, da unapređujemo naše mogućnosti, resurse i usluge kako bismo doprinijeli ciljevima i strategiji mreže, istovremeno podržavajući naš integritet i kompetentnost na tržištu.
0 0

Posjetite nas